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Registros recuperados : 46 | |
2. | | PEDRO, A. C.; PANIZ, O. G.; FERNANDES, I. A. A.; BORTOLINI, D. G.; RUBIO, F. T. V.; HAMINIUK, C. W. I.; MACIEL, G. M.; MAGALHAES, W. L. E. The importance of antioxidant biomaterials in human health and technological innovation: a review. Antioxidants, v. 11, 1644, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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3. | | MATOS, M.; CLARO, F. C.; LIMA, T. A. M.; AVELINO, F.; HANSEL, F. A.; MACIEL, G. M.; LOMONACO, D.; MAGALHAES, W. L. E. Acetone: water fractionation of pyrolytic lignin improves its antioxidant and antibacterial activity. Journal of Analytical and Applied Pyrolysis, v. 156, 105175, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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4. | | PEIXOTO, J. V. M.; MACIEL, G. M.; FINZI, R. R.; PEREIRA, L. M.; SIQUIEROLI, A. C. S.; SILVA, M. F. e; CLEMENTE, A. A. Genetic parameters and selection indexes for biofortified red leaf lettuce. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 56, e02431, 2021. Título em português: Parâmetros genéticos e índices de seleção para alface roxa biofortificada. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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5. | | SOUZA, A. V. de; CARVALHO, J. R. de S.; COSTA, E. S. S.; SOUZA, C. S. de; SILVA, H. F. de J.; LUZ, J. M. Q.; MACIEL, G. M.; SIQUIEROLI, A. C. S. Genetic diversity in Amburana (Amburana cearensis) accessions: hierarchical and optimization methods. Revista Árvore, v. 45, e4508, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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6. | | LOURENÇON, T. V.; LIMA, G. G. de; RIBEIRO, C. S. P.; HANSEL, F. A.; MACIEL, G. M.; SILVA, K. da; WINNISCHOFER, S. M. B.; BOLZON DE MUNIZ, G. I.; MAGALHAES, W. L. E. Antioxidant, antibacterial and antitumoural activities of kraft lignin fromhardwood fractionated by acid precipitation. International Journal of Biological Macromolecules, v. 166, p. 1535-1542, Jan. 2021. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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7. | | CARVALHO, A. D. F. de; SILVA, G. O. da; LUZ, J. M. Q.; OLIVEIRA, R. C. de; PEREIRA, L. M.; NETO CABRAL, L. D.; MACIEL, G. M. Multivariate techniques for identifying potential carrot hybrids. Australian Journal of Crop Science, v. 15, n. 10, p. 1246-1251, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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8. | | MATEI, J. C.; SOARES, M.; BONATO, A. C. H.; FREITAS, M. P. A. de; HELM, C. V.; MAROLDI, W. V.; MAGALHAES, W. L. E.; HAMINIUK, C. H. Y.; MACIEL, G. M. Enzymatic delignification of sugar cane bagasse and rice husks and its effect in saccharification. Renewable Energy, v. 157, p. 987-997, Sept. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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9. | | UBER, T. M.; SILVA, G. B. da; MACIEL, G. M.; HELM, C. V.; BRACHT, A.; PERALTA, R. M. Imobilização da lacase de Oudemansiella canarii: parâmetros cinéticos e reúso. In: SIMPÓSIO DE BIOQUÍMICA E BIOTECNOLOGIA, 7., 2019, Londrina. Inovação tecnológica e desenvolvimento sustentável. Londrina: UEL, 2019. 4 p. Publicado no Anais Eletrônico da Galoá Proceddings. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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10. | | BACH, F.; ZIELINSKI, A. A.; HELM, C. V.; MACIEL, G. M.; PEDRO, A. C.; STAFUSSA, A. P.; ÁVILA, S.; HAMINIUK, C. H. I. Bio compounds of edible mushrooms: in vitro antioxidant and antimicrobial activities. LWT. Food Science and Technology, v. 107, p. 214-220, June 2019. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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11. | | BACH, F.; HELM, C. V.; PEDRO, A. C.; STAFUSSA, A. P.; MACIEL, G. M.; HAMINIUK, C. W. I. Atividade antioxidante e antimicrobiana do extrato de Lentinula edodes. In: CONGRESSO SUL BRASILEIRO DE ENGENHARIA DE ALIMENTOS, 4.; ENCONTRO PARANAENSE DE ENGENHARIA DE ALIMENTOS, 7., 2018, Guarapuava. Anais... Guarapuava: Unicentro, 2018. 8 p. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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13. | | BACH, F.; HELM, C. V.; BELLETTINI, M. B.; MACIEL, G. M.; HAMINIUK, C. W. I. Edible mushrooms: a potential source of essential amino acids, glucans and minerals. International Journal of Food Science and Technology, v. 52, n. 11, p. 2382-2392, Nov. 2017. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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14. | | CARVALHO, A. D. F. de; NOGUEIRA, M. T. M.; SILVA, G. O. da; LUZ, J. M. Q.; MACIEL, G. M.; RABELO, P. G. Seleção de genótipo de cenoura para caracteres fenotípicos de raiz. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 35, n. 1, p. 97-102, jan./mar. 2017. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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17. | | PIRES, O. A. B.; HELM, C. V.; COUTO, G. H.; MATEI, J. C.; MACIEL, G. M. Production of laccases by white rot fungi in static, submerged and semi-solid fermentation conditions. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 28., 2015, Florianópolis. Resumos. [S.l.]: SBM, 2015. Disponível online. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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20. | | NEIVA, I. P.; ANDRADE JÚNIOR, V. C. de; MALUF, W. R.; OLIVEIRA, C. M.; MACIEL, G. M. Role of allelochemicals and trichome density in the resistance of tomato to whitefly. Ciência e Agrotecnologia, Lavras, v. 37, n. 1, p. 61-67, jan./fev., 2013. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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Registros recuperados : 46 | |
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Registros recuperados : 23 | |
2. | | PEDRO, A. C.; PANIZ, O. G.; FERNANDES, I. A. A.; BORTOLINI, D. G.; RUBIO, F. T. V.; HAMINIUK, C. W. I.; MACIEL, G. M.; MAGALHAES, W. L. E. The importance of antioxidant biomaterials in human health and technological innovation: a review. Antioxidants, v. 11, 1644, 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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3. | | MATOS, M.; CLARO, F. C.; LIMA, T. A. M.; AVELINO, F.; HANSEL, F. A.; MACIEL, G. M.; LOMONACO, D.; MAGALHAES, W. L. E. Acetone: water fractionation of pyrolytic lignin improves its antioxidant and antibacterial activity. Journal of Analytical and Applied Pyrolysis, v. 156, 105175, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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4. | | LOURENÇON, T. V.; LIMA, G. G. de; RIBEIRO, C. S. P.; HANSEL, F. A.; MACIEL, G. M.; SILVA, K. da; WINNISCHOFER, S. M. B.; BOLZON DE MUNIZ, G. I.; MAGALHAES, W. L. E. Antioxidant, antibacterial and antitumoural activities of kraft lignin fromhardwood fractionated by acid precipitation. International Journal of Biological Macromolecules, v. 166, p. 1535-1542, Jan. 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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5. | | SOUZA, A. V. de; CARVALHO, J. R. de S.; COSTA, E. S. S.; SOUZA, C. S. de; SILVA, H. F. de J.; LUZ, J. M. Q.; MACIEL, G. M.; SIQUIEROLI, A. C. S. Genetic diversity in Amburana (Amburana cearensis) accessions: hierarchical and optimization methods. Revista Árvore, v. 45, e4508, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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6. | | PEIXOTO, J. V. M.; MACIEL, G. M.; FINZI, R. R.; PEREIRA, L. M.; SIQUIEROLI, A. C. S.; SILVA, M. F. e; CLEMENTE, A. A. Genetic parameters and selection indexes for biofortified red leaf lettuce. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 56, e02431, 2021. Título em português: Parâmetros genéticos e índices de seleção para alface roxa biofortificada.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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7. | | CARVALHO, A. D. F. de; SILVA, G. O. da; LUZ, J. M. Q.; OLIVEIRA, R. C. de; PEREIRA, L. M.; NETO CABRAL, L. D.; MACIEL, G. M. Multivariate techniques for identifying potential carrot hybrids. Australian Journal of Crop Science, v. 15, n. 10, p. 1246-1251, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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8. | | MATEI, J. C.; SOARES, M.; BONATO, A. C. H.; FREITAS, M. P. A. de; HELM, C. V.; MAROLDI, W. V.; MAGALHAES, W. L. E.; HAMINIUK, C. H. Y.; MACIEL, G. M. Enzymatic delignification of sugar cane bagasse and rice husks and its effect in saccharification. Renewable Energy, v. 157, p. 987-997, Sept. 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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9. | | BACH, F.; ZIELINSKI, A. A.; HELM, C. V.; MACIEL, G. M.; PEDRO, A. C.; STAFUSSA, A. P.; ÁVILA, S.; HAMINIUK, C. H. I. Bio compounds of edible mushrooms: in vitro antioxidant and antimicrobial activities. LWT. Food Science and Technology, v. 107, p. 214-220, June 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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10. | | UBER, T. M.; SILVA, G. B. da; MACIEL, G. M.; HELM, C. V.; BRACHT, A.; PERALTA, R. M. Imobilização da lacase de Oudemansiella canarii: parâmetros cinéticos e reúso. In: SIMPÓSIO DE BIOQUÍMICA E BIOTECNOLOGIA, 7., 2019, Londrina. Inovação tecnológica e desenvolvimento sustentável. Londrina: UEL, 2019. 4 p. Publicado no Anais Eletrônico da Galoá Proceddings.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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11. | | BACH, F.; HELM, C. V.; PEDRO, A. C.; STAFUSSA, A. P.; MACIEL, G. M.; HAMINIUK, C. W. I. Atividade antioxidante e antimicrobiana do extrato de Lentinula edodes. In: CONGRESSO SUL BRASILEIRO DE ENGENHARIA DE ALIMENTOS, 4.; ENCONTRO PARANAENSE DE ENGENHARIA DE ALIMENTOS, 7., 2018, Guarapuava. Anais... Guarapuava: Unicentro, 2018. 8 p.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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13. | | CARVALHO, A. D. F. de; NOGUEIRA, M. T. M.; SILVA, G. O. da; LUZ, J. M. Q.; MACIEL, G. M.; RABELO, P. G. Seleção de genótipo de cenoura para caracteres fenotípicos de raiz. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 35, n. 1, p. 97-102, jan./mar. 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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14. | | BACH, F.; HELM, C. V.; BELLETTINI, M. B.; MACIEL, G. M.; HAMINIUK, C. W. I. Edible mushrooms: a potential source of essential amino acids, glucans and minerals. International Journal of Food Science and Technology, v. 52, n. 11, p. 2382-2392, Nov. 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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17. | | PIRES, O. A. B.; HELM, C. V.; COUTO, G. H.; MATEI, J. C.; MACIEL, G. M. Production of laccases by white rot fungi in static, submerged and semi-solid fermentation conditions. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 28., 2015, Florianópolis. Resumos. [S.l.]: SBM, 2015. Disponível online.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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19. | | NOGUEIRA, D. W.; NOGUEIRA, D. G.; MALUF, W. R.; MACIEL, G. M.; FIGUEIRA, A. dos R.; MENEZES, C. B. de. Seleção assistida com uso de marcador molecular para resistência a potyvírus em pimentão. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, v. 47, n. 7, p. 955-963, jul. 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo; Embrapa Unidades Centrais. |
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20. | | NOGUEIRA, D. G.; MALUF, W. R.; NOGUEIRA, D. W.; MACIEL, G. M.; PAIVA, L. V.; FIGUEIRA, A. dos R. Marcador microssatélite associado ao alelo Ty-1 de resistência a Begomovirus em tomateiro. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 46, n. 4, p. 412-419, abril 2011 Título em inglês: Microsatelite marker associated with the Ty?1 allele for resistance to Begomovirus in tomato.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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